Elcykeln har kommit för att stanna.

Näääää, den stanna inte. Den går fort och bra. luktar inget och är miljövänlig.
Du väljer själv om du skall bli svettig eller inte.
Vi kan erbjuda cyklar från Batavus, Trek samt Crescent.

blixt

Notera: Räckvidden på en elcyckel är inte bara beroende vilket batteri som finns, utan även vilket "performance" program man använder. Exempelvis kommer batteriet att ta slut fortare om "Turbo mode" används , än "ECO" mode. Vid Turbo mode kommer cykeln accelerera kraftigt och använda den kraft motorn kan prestera, medans den tar det lite lugnare vid ECO mode. Du bestämmer själv vilket program som passar dig.    
ba torino

info knappBatavus Torrino 7vxl. En elcykel till överkomligt pris. Levereras med batteri 280Wh som ger en räckvidd på 30 till 75km.
Pris 16 000:-
 

info knappBatavus Harlem 7vxl. En cykel som passar för pendling och längre turer i det fria. Yamaha motorsystem 380Wh ger en räckvidd på 40-90 km.
Pris 22 780:-

cr ella cr elin
Crescent Ella 3vxl. Den är nästan sominfo knapp en vanlig 3 växlad damcyckel. Skillnaden är den 250 W starka elmotorn som sitter inbyggd i framhjulet.
Pris 14 100:-
 

Crescent Elin 7vxl. Cykeln info knappsom ger dig lite extra skjuts på vägen till jobbet, i motvind eller uppför backen. Pris 15 860:-

Crescent Elwin. På en elcykel som Elwin sitter du lika vackerinfo knappt som farfar gjorde och kan samtidigt njuta av den moderna teknikens fördelar.
Pris 15 860:-
Crescent Elda är väldigt lik en vanlig hybridcykel med info knappdämpad framgaffel. Stötdämpningen gör att den fungerar bra på dåligt underhållna cykelbanor, i stan och på grusvägar. Pris 20 400:-
 
Trek T220+, dam och herr. Treks sportiga Ride+ är en cykel som kombinerar elegans och komfort.
Pris 24 240:-info knapp
 

Vi ger fri service på alla elcyklar i 2 år.
Batavus lämnar 3 års garanti på elektroniken.

 

 

 

Footer 1400 med logga